Всім привіт. Маю таке питання: материнка з BIOS, тобто тільки MBR. Можна тільки три первинних, або основних розділи, плюс один розширений з кількома або одним логічним всередині. А розділ підкачки MBR теж вважає повноцінним розділом з вищенаведеного переліку? І чи можливо таке, щоб в розширеному розділі були розділи, які розташовані на різних фізичних носіях? ПС, чи можливо щоб у розширеному розділі були розділи з різними файловими системами, наприклад з NTFS і з Ext4? Конкретно ситуація на ПК така: є жорсткий диск 1Тб, розділений на три розділи. На одному встановлена Він7, другий розділ в NTFS диск Д, третій розділ файлове сховище для лінукс. Один ССД на 256Гб, на ньому встановлений Мінт і виділений розділ підкачки, тепер з’явився ще один ССД на 256Гб (ну так сталося) я хочу його примонтувати як /home. Тобто, щоб вписатися в MBR я планую замінити розділ підкачки файлом підкачки (потім після установки) Він7 залишається там де і є, Мінт теж стає на той же розділ де і був, ще один первинний розділ це буде ССД /home, а два файлосховища об’єднати в одному розширеному розділі. Ткніть мене будь ласка носом, якщо я щось наплутав. Дякую.