Привіт всім лінуксоїдам. Хотів би поділитися з вами цікавим дистрибутивом Free OS. Дистрибутив створено на основі Ubuntu 20.04.2.0 LTS за допомогою інструмента Systemback. Хочу відмітити основні особливості дистрибутива, а саме проведена оптимізація параметрів системи (vm.swappiness, tlp, prelink і тд. і тп.), встановлено кастомне ядро linux-xanmod-cacule 5.12.10, стилізація під Windows 10, можливість запуску ПЗ Windows з допомогою Wine 6.0.1, абсолютно чиста (практично немає встановленого ПЗ, користувач сам встановить програми котрі йому потрібні ). Використовується графічне серидовище XFCE 4.14 та дисплейний менеджер lightdm-gtk-greeter. Для входу в систему використовуйте логін: test пароль: test. Для завантаженя образу скористайтесь лінкою Google Drive
Сайт проекту (В розробці) freeos.danielgoldberg.su
Вітаю, шановного п. добродія! Я звісно ціную час і зусилля затрачені на цю збірку, але дуже хотів би звернути увагу автора проекту на такі дистрибутиви, які по суті дублюють багато в чому Його зусилля і самі пішли далеко вперед в порівнянні із цією збіркою. Ось їх список:
astronom1987 Чомусь вважав, що проект “груша лінукс”" давно помер, колись активно користувався ним.
Проект Grusha Linux давно помер я можу навіть сказати чому так як будучи тоді в команді був свідком тих подій. Про це краще поговорити вголос, якщо бажаєте, свої контакти для цього можу дати.