Я новачок в ЛМ. У мене є ЛМ на старому, але шустрому ноутбуці. Зараз ще в роздумах стосовно повного переходу на ЛМ. Пробував Убунту вже давно і не раз, але щоразу закидав, а от ЛМ дуже привернув увагу.
Для комфортного для мене середовища потрібно організувати важливу для мене річ: відмінити примусове автосортування файлів і папок в провіднику та встановити їх розташування власноручно (довільно за моїм бажанням) по сітці.
Дослідивши функціонал ЛМ мені вдалось знайти функціонал сортування файлів вручну, але таке сортування йде хаотично (нерівно) не по сітці, як я можу робити у Win8.1. довільно і по сітці. Такий фунціонал є лише на робочому столі ЛМ. От мені і потрібно щоб, як на робочому столі, так було за замовчуванням у провіднику всіх папок і файлів системи.
Взагалі ручне сортування файлів і папок на робочому столі, та ще й з можливістю зміни параметрів розташування по сітці - мені дуже сподобалось, якраз те, про що я давно мріяв, такого у віндовс ніколи не було. Допоможіть так зробити у скрізь в системі ЛМ. В інеті шукав але нічого дієвого не знайшов, можливо потрібні якісь команди чи додаткові програми?